follow Catalog firme » Constructii imobiliare » Demolari » Judetul HUNEDOARA
  home     Demolari   Judetul HUNEDOARA

Demolari Hunedoara

Obtineti cel mai bun pret pentru demolari completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
demolare cu explozivi, demolari constructii, demolari hunedoara, demolari cladiri, demolari constructii civile, demolari constructii industriale, demolari combinate, demolari termocentrale (Hunedoara, HUNEDOARA)
Firma noastra este specializata in executarea lucrarilor de demolare, cu mijloace mecanizate si prin folosirea explozivilor, a obiectivelor industriale si civile, precum si in ecologizarea zonelor industriale. avand personal cu o mare experienta in executarea acestor lucrari, care a participat la executarea de lucrari de mare amploare pentru beneficiari ca : rewe romania, holcim, heidelberg, lafarge, combinate siderurgice ( hunedoara, resita, tulcea..
0254 *** ***Click aici!
demolari (SANTUHALM, HUNEDOARA)
Oferim spre inchiriere excavatoare din gama TAKEUCHI precum si alte tipuri de utilaje : compactoare marca Hamm, miniincarcatoare frontale Bobcat. Excavatoare cu greutate operationala de peste 20 t marca Hitachi. Utilajele noastre beneficiaza de transport astfel ca pot fi transportate in orice punct de lucru din tara. Pentru informatii suplimentare si comenzi va rugam sa ne contactati la urmatoarele numere de telefon: Telefon..
0751 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie